Want your
own Fotopage?







 
Koleksi Gambar Kahwin | Gambar Pengantin

By: Zek World

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Aug-2009 17:37 Email | Share | | Bookmark
Outdoor | Mohd Aswan & Dr. Azline



















Contact:

Email : zek_world@yahoo.com
Website : http://www.pbase.com/zainudin | http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/
Tel : 016-215 0645 contact : Abg Din
Yahoo Messenger : zek_world

Specialized in wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and other events. If you would like me to be the photographer for your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is encouraged.


Saturday, 6-Jun-2009 06:56 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan - Hazimah dan Rashidi

Pasangan : Hazimah dan Rashidi
Tempat majlis berlangsung : Sungai Sekamat, Kajang














Contact:

Email : zek_world@yahoo.com
Website : http://www.pbase.com/zainudin | http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/
Tel : 016-215 0645 contact : Abg Din
Yahoo Messenger : zek_world

Specialized in wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and other events. If you would like me to be the photographer for your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is encouraged.


Friday, 5-Jun-2009 18:18 Email | Share | | Bookmark
Nikah - Hazimah dan Rashidi

Majlis akad nikah diantara Hazimah dan Rashidi telah berlangsung di Masjid Sungai Sekamat, Kajang pada 5hb. June 2009. Macam biasa, majlis dihadiri oleh kedua belah pihak, pihak lelaki dan pihak perempuan. Hahaha. Mestilah kan.

















Contact:

Email : zek_world@yahoo.com
Website : http://www.pbase.com/zainudin | http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/
Tel : 016-215 0645 contact : Abg Din
Yahoo Messenger : zek_world

Specialized in wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and other events. If you would like me to be the photographer for your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is encouraged.


Wednesday, 27-May-2009 15:45 Email | Share | | Bookmark
Azmira & Khairunizam

Majlis perkahwinan di antara pasangan Azmira dan Khairunizam telah berlangsung di Taman Seri Manja, Jalan Kelang Lama. Cuaca amat baik sepanjang hari. Bertuah betul pengantin. Majlis pun berlangsung dengan lancar.

Semoga kebahagian pasangan ini akan berkekalan sehingga keanak cucu cicit, Insya-Allah. Kalau ada sesiapa yang sudi menempah saya untuk menjadi photographer perkahwinan, jangan segan-segan dan jangan tunggu lama-lam. Kontek segera!




















Contact:

Email : zek_world@yahoo.com
Website : http://www.pbase.com/zainudin | http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/
Tel : 016-215 0645 contact : Abg Din
Yahoo Messenger : zek_world

Specialized in wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and other events. If you would like me to be the photographer for your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is encouraged.


Tuesday, 12-May-2009 17:10 Email | Share | | Bookmark
KL Tower bukan lagi untuk orang tempatan

11-May aku bertolak ke KL Tower bersama kawan Rosli Daud. Hajat cuma satu, nak ambik gambar dan nak meninjau KL dari aras yang tinggi. Ini bukan kali pertama bagi aku. Ini kali keempat. Tapi bila mengingatkan keindahan lanskape dan struktur bangunan membuat aku nak datang lagi.

Aku datang dengan Monorel sampai ke Stesen Bukit Nanas. Melalui tourist trail aku naik ke Bukit Nanas dimana terbinanya KL Tower. Perjalanan menyeronokkan apatahlagi dengan berjalan di dalam satu-satunya Hutan Simpan di dalam kotaraya.

Tapi, bila sampai ke KL Tower alangkah terkejutnya aku bila staff dia kata tiket untuk naik ke KL Tower adalah 38 hinggit. Sedangkan dulu baru 8 hinggit. Kalau macam nie macam mana anak tempatan nak naik. Harga tiket mungkin tak termampu oleh sebahagian besar rakyat tempatan. Petugas kata itu termasuk lawatan ke Winter Park dan Animal Park. Apa kejadahnya nak pegi tempat cam tu. Orang g sini nak naik KL Tower, nak tengok binatang kita orang pegi Zoo, aku kata kat petugas tu. Tempat yang dulunya cantik dengan air pancut sekarang dah diubah suai jadi Winter Park. Kalau cantik tak per. Satu lagi, Winter Park apa bendanya kalau peluh meleleh-leleh dek kerana suhu tinggi sampai 38 degrees C.

Hai, tak tau lah sapa punya kerja.... nasihat aku, sudah-sudah la tu mencekik duit rakyat. Bagi la peluang anak-anak tempatan menikmati pembangunan yang ada sambil meneroka ilmu pengetahuan. Kalau 38 hinggit aku gerenti rakyat tempatan tak naik punya!

Wassalam
Zainudin

Website terbaru : http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/





He is so proud of his EOS. Muhahaha


Jangan lah segan-segan nak tinggalkan komen. Apapun bentuk komen sangat dialu-alukan.

Contact:

Email : zek_world@yahoo.com
Website : http://www.pbase.com/zainudin | http://www.flickr.com/photos/pretty_bride/
Tel : 016-215 0645 contact : Abg Din
Yahoo Messenger : zek_world

Specialized in wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and other events. If you would like me to be the photographer for your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is encouraged.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net